Particuliere thuiszorg

Van persoonlijke tot verpleegkundige zorg: Nabrissa Zorg biedt ook particuliere thuiszorg en 24-uurszorg.

Particuliere thuiszorg: uw wensen centraal

U bent gewend om zelf uw keuzes te maken. Die behoefte wordt niet minder als u plotseling extra zorg nodig heeft. Bij de particuliere thuiszorg van Nabrissa Zorg staan uw wensen daarom centraal. Wij bieden thuiszorg en service afgestemd op uw persoonlijke wensen. Onze zorgprofessionals staan klaar om u van dienst te zijn. Van persoonlijke tot verpleegkundige zorg. Van enkele uren tot 24/7-zorg. Ook voor andere dienstverlening kunt u bij ons terecht. Hierbij kunt u denken aan administratieve ondersteuning, gezelschap of iemand die met u mee naar een afspraak gaat.

Uw eigen zorgmedewerker kiezen

Nabrissa Zorg maakt op basis van uw persoonlijke wensen en zorgvraag een optimale match tussen u en een van onze zorgverleners. Nabrissa Zorg zorgt ervoor dat u één contactpersoon heeft voor al uw vragen of wensen. Nabrissa Zorg werkt zoveel mogelijk met vaste medewerkers en zelfstandige verpleegkundigen en verzorgenden. Vanzelfsprekend zijn de zorgverleners gediplomeerd. Zij helpen u discreet, vaardig en vakkundig.

Particuliere 24-uurszorg

Met de particuliere thuiszorg van Nabrissa Zorg is het mogelijk om u in uw eigen woning volledig te laten verzorgen en verplegen. Nabrissa Zorg zorgt er voor dat er 24 uur per dag een zorgverlener beschikbaar is. Dat betekent dat er ook in de nachtelijke uren een team van professionele zorgmedewerkers voor u klaarstaat. Afhankelijk van uw situatie kan de zorgverlening variëren van lichte verzorging tot specialistische verpleegkundige zorg. Nabrissa Zorg biedt bijvoorbeeld nachtzorg met zorgmomenten overdag.

per dag

per week

Kosten particuliere thuiszorg

De hoogte van de kosten voor onze particuliere thuiszorg zijn afhankelijk van hulpvraag die u heeft. Tijdens een kennismakingsgesprek brengen we dit samen met u in kaart. De kosten betaalt u met eigen middelen of vanuit een Persoonsgebonden Budget (PGB). In sommige gevallen kan een deel van de kosten betaald worden vanuit een indicatie. Wij helpen u graag bij het aanvragen van deze indicatie. Kiest u ervoor om de kosten zelf te betalen, dan hebt u geen indicatie nodig. Nabrissa Zorg brengt eenmalig € 79,- (inclusief btw) in rekening voor onze ondersteuning en bemiddeling.

Meer informatie

Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen over de particuliere thuiszorg van Nabrissa Zorg of wilt u een afspraak maken? Neemt u dan contact op met Nabrissa Zorg via:

Contactformulier

Neem vrijblijvend contact op

Wij willen door onze inzet echt het verschil maken in het leven van onze cliënten.

Charlene Dupiès

Verzorgende

Wij blijven iedere dag opnieuw streven naar de best mogelijke zorg voor al onze cliënten. 

Sofia Maduro

Verzorgende IG

Mijn collega’s zijn behulpzaam, vriendelijk en inspirerend tijdens mijn stage.

Heleen van Dijk

Stagiaire