Missie & Visie

Onze missie is om hoogwaardige, persoonlijke en betrouwbare thuiszorgdiensten te bieden aan onze cliënten,

Missie

Onze missie is om hoogwaardige, persoonlijke en betrouwbare thuiszorgdiensten te bieden aan onze cliënten, waardoor zij zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen in hun vertrouwde omgeving en hun kwaliteit van leven behouden en verbeteren. Wij streven ernaar om onze cliënten te ondersteunen bij het behalen van hun individuele doelen en het behouden van hun zelfstandigheid en waardigheid, terwijl we ons inzetten voor respect, empathie en professionaliteit in al onze interacties met hen.

Wachttijden

Nabrissa Zorg kent géén wachttijden voor alle type zorg die ze aanbiedt.

Visie op de toekomst

Stel u een toekomst voor waarin zorg en wonen naadloos samensmelten in een warme en persoonlijke omgeving. Dat is het kleinschalig wonen van morgen. In onze visie op de toekomst van zorg draait alles om u, uw comfort en uw welzijn.

In deze kleinschalige woonomgeving van de toekomst, wordt zorg op maat geleverd met de nieuwste technologieën en innovatieve benaderingen. Denk aan slimme woningen die zich aanpassen aan uw behoeften, gezondheidsmonitoring op afstand en persoonlijke assistenten die altijd beschikbaar zijn.

Maar het draait niet alleen om technologie. Het draait om gemeenschap, verbondenheid en huiselijkheid. In de kleinschalige woonomgeving van de toekomst vind u een hechte groep medebewoners en zorgverleners die als familie aanvoelen. Hier bepaalt u zelf hoe u wilt leven, met ondersteuning die naadloos aansluit op uw levensstijl.

Kortom, de toekomst van kleinschalig wonen belooft een wereld waarin u niet alleen goed verzorgd wordt, maar ook volop kunt genieten van het leven. Denk mee met ons over deze visionaire toekomst van zorg en wonen, waarin uw welzijn en comfort altijd vooropstaan.

Neem vrijblijvend contact op

Wij willen door onze inzet echt het verschil maken in het leven van onze cliënten.

Charlene Dupiès

Verzorgende

Wij blijven iedere dag opnieuw streven naar de best mogelijke zorg voor al onze cliënten. 

Sofia Maduro

Verzorgende IG

Mijn collega’s zijn behulpzaam, vriendelijk en inspirerend tijdens mijn stage.

Heleen van Dijk

Stagiaire