Samenwerking Partners

Samenwerking Partners

Nabrissa Zorg is een ondernemende organisatie in de zorg die samenwerkt met andere partijen. Juist vanuit het ondernemerschap kunnen we flexibel meebewegen in het werkveld waarbij de zorgvraag van de cliënt en de efficiënte opzet van de zorg hand in hand gaan.

Wij staan altijd open voor samenwerking en innovatie en komen graag in contact met innoverende partners. Om efficiënt met onze tijd en agenda om te gaan vragen wij onze commerciële zakelijke klanten een mail te sturen naar: info@nabrissazorg.nl. Voor dringende gevallen kunt u natuurlijk bellen naar ons kantoor: 06-1158 6592.

Innovatieve oplossingen

Wij werken naar volle tevredenheid met een elektronisch cliënten dossier en hebben onze interne processen goed op orde. Wij zijn zeker geïnteresseerd in innovatieve oplossingen voor de thuiszorg specifiek en zijn dan ook benaderbaar voor concrete plannen, waarbij wat ons betreft de cliënt voorop staat en er baat bij dient te hebben.

Voor zorgverzekeraars (Zvw), het zorgkantoor Zorg&Zekerheid (Wlz) en gemeenten (WMO)

Voor vragen, informatie of suggesties op het gebied van kwaliteit en/of informatie of suggesties betreffende declaraties, facturen en financiële aangelegenheden staan wij u graag te woord. Bel 06-1158 6592, gebruik het contactformulier of stuur ons een e-mail naar info@nabrissazorg.nl.

Wij willen door onze inzet echt het verschil maken in het leven van onze cliënten.

Charlene Dupiès

Verzorgende

Wij blijven iedere dag opnieuw streven naar de best mogelijke zorg voor al onze cliënten. 

Sofia Maduro

Verzorgende IG

Mijn collega’s zijn behulpzaam, vriendelijk en inspirerend tijdens mijn stage.

Heleen van Dijk

Stagiaire